Vårt reguljära schema löper mellan den 1:e augusti till 21:e december. Du kan ladda ned en kopia här eller se översiktsschemat nedan. Observera att klasserna är fördelade på våra olika studios i Malmö och Lund. Det krävs portkod för att komma in i byggnaderna, kontakta oss därför innan du kommer första gången.

Ingen undervisning äger rum vid ny/fullmåne (undantaget grundkurser). För andra tillfälliga schemaändringar (helgdagar etc) och övriga nyheter följ oss på Facebook, Instagram eller läs nyhetssidan/bloggen och abonnera på vårt nyhetsbrev.

Alla klasser är drop-in utom grundkurser och workshops som kräver föranmälan. Våra adresser och kartor till studion i Malmö respektive Lund hittar du under Kontakt. Vi öppnar 15 min före klass och du har tillgång till lokalerna då. Detta betyder 06:00 på morgonen och 16:15 på eftermiddagen. På söndagar öppnar vi klockan 8.30. Senaste insläpp på Mysoreklass är 07:30 på morgnar, 17:30 på kvällar och 10:00 på söndagar. Du ombeds starta avslutande positioner senast med 20 minuter kvar på lektionen så att är klar och ombytt när undervisningstiden är slut. För allas trevnad vänligen respektera våra riktlinjer (klicka för att läsa) när du kommer och tränar.

Första söndagen varje månad ersätts Mysoren med guidad klass av första serien i Ashtanga yoga. Klassen lämpar sig för alla nivåer utom helt nybörjare men alla ombeds komma i tid (inget insläpp efter påbörjad klass).  Efter den guidad klassenträffas vi för Tea&Talk, en halvtimmes diskussion om ett särskilt utvalt tema och svarar på yogarelaterade frågor. Du hittar alla datum för guidad klass  i översiktsschemat.

* Klicka på schemat för större bild