Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yogaweekend i Uddebo med Isabella Nitschke 24-26/8-2018

augusti 24, 2018 - augusti 26, 2018

Cost: 1200SEK

Goda nyheter! Vi upprepar de sista två årens succée och återvänder för en Ashtanga Yogaweekend i Uddebo. Sista helgen i augusti, 24-26/8-2018 (check in fredag kväll, hemresa söndag eftermiddag) tillbringar vi tillsammans i den gamla skolbyggnaden i Uddebo. Helgen ger dig möjlighet att  fördjupa din yogapraktik tillsammans med med erfarna läraren Isabella Nitschke. Ta chansen att följa med och ladda batterierna inför hösten!  Njut av dagar fyllda med yoga, bastubad, fin natur, härligt sällskap och läcker vegansk mat av kocken Milena Löfstedt.

Vi bor enkelt men bekvämt i sovsal i Uddebos Konst & Trummelurhus där vi också yogar samt hjälper till att laga maten och hålla rent. Retreatet bygger på att vi kollektivt hjälps åt med alla sysslor. Detta för att öka den sociala gemenskapen och trevnaden. Samtidigt ges självklart tillräckligt med utrymme för promenader, bad och annan egentid för den som vill återhämta sig.

Retreatet börjar med incheckning runt kl 17 på fredag kväll den 24/8 och samling kring en lättare kvällsmåltid vid kl 18.30. Vill man först ansluta till klassen på lördagsmorgon går det också bra.

Preliminärt schemat för de två dagarna:

Lördag 25/8

08.00-10.30 Mysoreklass

11-13.00 Brunch

15.30-17.45 Asana teknikworkshop

18.30 Middag

Söndag 26/8 (fullmåne)

07.30-10.00 Mysoreklass

10.30-12.00 Brunch

12.30-15.00  Andningsteknik med efterföljande guidad avslappning och meditation

15.30 hemresa

Kostnad för yoga och logi i för hela helgen är 1200kr. Hela summan betalas vid bokningstillfället. I priset ingår all yoga och två nätter i sovsal. Det är möjligt att själv ordna annat boende och bara betala för yogaundervisningen. Man kan också deltaga enstaka dagar/klasser men deltagare som vill vara med hela helgen premieras. Kontakta oss för prisinfo för enstaka dag/klass.

Observera att matkostnaderna INTE ingår i ovanstående pris utan betalas kontant vid ankomst till Uddebo. Vi beräknar ca 250kr per person för maten. I kostnaden ingår brunch och kvällsmat varje dag samt kaffe/te och frukt för den som önskar före morgonträningen. Bor du på annat håll men vill delta vid några måltider kan detta ordnas. Vi ber dig informera oss om ditt val när du bokar så att vi kan beräkna kostnaden för varje deltagare. Alla måltider är vegetariska/veganska men deltagarna uppmanas informera om särskilda kostvanor/allergier vid bokningstillfället.

Alla deltagare ombeds ta med egen yogamatta och handduk till practice. Övernattande gäster ombeds även ta med lakan och handdukar till dusch/bad.

Uddebo ligger ca 10 mil öster om Göteborg och är en gammal textilort som förvandlats till en by med fokus på hållbart leverne. Det är enkelt att ta sig dit med tåg/bil från Malmö eller buss från Göteborg. Vi planerar att ordna samåkning för deltagare som reser från Malmö/Lund. Observera dock att resan till och från Uddebo ingår inte i priset.

Vi har ett begränsat antal platser så boka tidigt för att säkra din plats. För bokning och ytterligare information vänligen kontakta oss

Details

Start:
augusti 24, 2018
End:
augusti 26, 2018
Cost:
1200SEK
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Organiser

Ashtanga Yoga Malmö/Lund

Venue

Uddebo Konst och Trummelurhus
Skolgatan 6
Uddebo
Sweden
+ Google Map