Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Temaklass i Köpenhamn: Inversioner – från hunden till huvudstående

lördag, april 7, 2018
10:00
- 12:00

Cost: 200DKK

Att vara upp och ner kan ibland orsaka rädsla eller obehag i vår asana-träning. Men huvudstående och andra vanliga inversioner behöver varken vara läskigt eller obekvämt om vi varit noggranna med grunderna i Ashtangan. God förberedelse och förståelse av yogans grundläggande mekanismer är en förutsättning för att närma sig inversioner på ett korrekt sätt.

Denna klass utforskar hur vi kan närma oss huvudstående och andra upp och nedvända positioner från Ashtanga yogans avslutningssekvens. Genom att noggrant gå igenom grunderna för skulder/arm/hand positionering, bålstyrka och kroppslås (Bandha) avancerar vi från solhälsningarna (främst upp och nedåtgående hund) till huvudstående.
Deltagarna leds som uppvärmning igenom en dynamisk klass i ett flöde av positioner och andning innan klassen övergår till en mer teknisk del.

Klassen leds av Isabella Nitschke, auktoriserad Ashtanga Yoga-lärare (nivå II) av KPJAYI, Mysore.  Klassen hålls hos Astanga Yoga Köpenhamn och är öppen för alla nivåer av yogautövare utom helt nybörjare. Platserna är begränsade och förhandsregistrering sker via yoga@astanga.dk*.

* anmälan är bindande. Ingen återbetalning om avbokning måste sker senare än 24 timmar före start.

Details

Date:
lördag, april 7, 2018
Time:
10:00 - 12:00
Cost:
200DKK
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,

Organiser

Ashtanga Yoga Malmö/Lund

Venue

Astanga Yoga Copenhagen
VESTERBROGADE 24 B
1620 Copenhagen
Denmark
+ Google Map