Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ashtanga Yoga Grundkurs (nybörjare) i Lund

november 6, 2017
17:15
- 18:45

Cost: 795SEK
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn

Grundkursen ger dig en introduktion till Ashtangayogans basics och riktar sig både till dig som aldrig provat yoga tidigare men även till den som redan tränat andra typer av yoga men vill lära sig Ashtanga ordentligt från grunden. Alla deltagare rekommenderas också att komma till Mysore-klasserna parallellt med kursen. OBS! Ett gratis Mysore-tillfälle per vecka ingår i kurspriset. Läs mer om Mysoreklasserna under klassbeskrivning

Vi börjar med en kort introduktion till yogans filosofi följt av en gradvis inlärning av Solhälsningar, stående asanas (positioner) och en del av Ashtanga yogans första serie. Fokus ligger framför allt på att lära sig att synkronisera andning och rörelse (så kallad vinyasa krama), få kunskap om Bandhas (energilås i kroppen) och Drishti (fokus för ögonen). Du lär dig också hur du tränar och rör dig på ett säkert sätt för att undvika skador och istället bygga upp kroppen att bli både stark och smidig.

Kursledare är Isabella Nitschke, erfaren yogalärare och auktoriserad (nivå 2) vid KPJAYI, Mysore, Indien.

Kursen löper över 5 tillfällen med start måndag 6 november 2017. Kursen ges i samarbete med K-Yoga/Medborgarskolan. Föranmälan krävs och görs via K-Yoga/Medborgarskolan (klicka på länken)

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss per email

Details

Date:
november 6, 2017
Time:
17:15 - 18:45
Cost:
795SEK
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Organizer

Ashtanga Yoga Malmö/Lund

Venue

K-Yoga i Lund
Östra Mårtensgatan 15
223 61 Lund
Sverige
+ Google Map