Vi undervisar autentisk Ashtangayoga enligt den metod som lärs ut vid  Sri K Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute (KPJAYI) i Mysore, Indien. Vi erbjuder dagliga klasser i Ashtanga yoga på centralt läge i både Malmö och Lund. Undervisningen utgörs av Mysore-style klasser samt särskilda grundkurser som leds av den erfarna läraren Isabella Nitschke. Isabella är auktoriserad [nivå 2] av R. Sharath Jois vid KPJAYI och har tillstånd att lära ut Ashtangayogans första och andra serie.

Ashtangayoga är en form av yoga där man genom koordination av andning och rörelse arbetar lika mycket med styrka och rörlighet i syfte att uppnå balans i både kropp och själ. Man lär sig även applicera ett antal moraliska riktlinjer med syfte att öka fokus, stilla ständigt irrande tankar och att uppnå sinnesfrid.  Du kan läsa mer om Ashtangayoga här

Alla oavsett bakgrund och erfarenhet är välkomna att yoga hos oss – nybörjare liksom avancerade yogautövare. Läs gärna mer om oss på denna hemsida och hör av dig om du har frågor. För mer information om vår undervisning klicka här.

ashtanga yoga malmö/lund
Jag har i många år haft daglig huvudvärk och har länge haft problem med axlar, knä och rygg. ...