Vi hoppas att ni alla haft en fin ledighet med tid för både förströelse, vila och återhämtning så att ni kan ta er an hösten med nya krafter. Ashtanga Yoga Malmö/Lund har under uppehållet bl. a hunnit med ett lyckat yogaretreat i Uddebo (bilder från veckan kan du se på vår Facebook sida och nu i augusti har flera av oss deltagit i R. Sharath Jois’ veckolånga workshops i Köpenhamn och Stockholm där vi fått uppleva lite Mysore-känsla på hemmaplan. Isabella har också varit en sväng i Berlin och fyllt på kunskaperna i ”anatomikontot” under en workshop med Stu Girling samt fått inspiration till undervisningen genom möten med kollegor på några yogaskolor i Berlin. Vi är således redo att börja höstterminen med en massa energi och entusiasm. Detta nyhetsbrev innehåller all info om höstens schema och kommande evenemang.

HÖSTSCHEMAT som startar måndagen den 14:e augusti kan du ladda eller se på schemasidan. Vi ber dig uppmärksamma att kvällstiderna är något justerade jämfört med i våras. Kom också ihåg att vi inte undervisar vid full/nymåne (bara grundkurserna äger rum som vanligt). Läs mer om varför och se datumen här

GUIDAD KLASS kommer i höst äga rum 2ggr/månad. Vi gör hela första serien sista söndagen i månaden samt halva första serien (fram till Navasana) var fjärde torsdagskväll istället för Mysoreklass (alla datum finns på översiktsschemat). Den första guidade klassen av HELA Första serien äger rum söndagen den 27:e augusti (Mysoreklassen utgår då). Klassen börjar kl 9.30 och du leds på traditionellt vis (Sanskrit) igenom Ashtanga yogans första serie. Alla (utom helt nybörjare) är välkomna oavsett om man fullgjort serien eller ej. Viktigt är dock att du kommer i tid! Efter klassen bjuds alla in till en kopp té och Isabella (samt de elever som deltog) berättar om veckorna med Sharath i Köpenhamn/Stockholm.

NYA GRUNDKURSER i ashtanga yoga börjar i augusti (14/8) i Lund och september (3/9) i Malmö. Det finns fortfarande platser kvar! All info om dessa finns på här. Grundkurserna är öppna för alla; den som aldrig yogat eller den som vill bättra på sina grundkunskaper. Vet du någon som är nyfiken får du gärna rekommendera kursen!

WORKSHOPS såsom ”Friday-fun” fortsätter i höst och likaså gör Yoga-diskussionerna efter guidad klass på söndagar. Utöver detta undervisar Isabella också en del workshops och Mysoreklasser (oktober) i Köpenhamn. Alla höstens aktiviteter finns publicerade på evenemangssidan. Platserna brukar gå åt snabbt så anmäl dig redan nu för att säkra din plats.

DIN ÅSIKT är viktig för oss och vi uppskattar all feedback vi får – både bra och mindre bra – den hjälper oss att bli bättre på att möta dina önskemål. På vår Facebook sida går det numera att recensera oss och kommentera vad du tycker om undervisningen och skolan. Gå gärna in på sidan (följ länken ovan) för att betygsätta och skriva dina synpunkter.

Alla vi på Ashtanga Yoga Malmö/Lund (Isabella med assistenter) ser fram emot att återse er på yogamattan under hösten.

Om shanti!